Odgovor dobijate klikom na + pored Vašeg pitanja

Šta je escape game?

+

Escape game jeste igra u kojoj su igrači zarobljeni u određenom prostoru (najčešće u jednoj sobi), a njihov zadatak je da se oslobode u određenom roku, najčešće 60 minuta. Članovi ekipe moraju rešiti niz zagonetaka, logičkih zadataka, slagalica i sličnih izazova, što će im dati šifre, ključeve i druge predmete koji vode do konačnog izlaska iz sobe.

Ko može igrati? Postoji li starosna granica?

+

Naše sobe su prilagođene svim uzrastima, tj. ne postoji starosna granica. Možete igrati bez obzira na to koliko godina imate, ali barem jedna osoba (u ekipi ili samo u pratnji) mora biti punoletna.

Šta ako ne znam šta da radim?

+

Ne brinite. Niste ostavljeni sami, Game Master je tu da vam da smernice. Mi vas posmatramo i ako želite, pomažemo u rešavanju zagonetki tako što vam damo ili nagoveštaj ili rešenje (po želji).

Koliko tim treba da broji igrača?

+

Broj igrača može biti od 2 do 6. Predlažemo igru u timu sa saigračima koje dobro poznajete prvenstveno zbog komunikacije koja je ključni faktor u igri.

Kakva predznanja treba imati?

+

Za uspešnost u igri potrebno je da bar jedan od članova tima poseduje osnovno poznavanje engleskog jezika i osnovnih matematičkih operacija.

Šta ako moram da izadjem iz sobe pre kraja igre?

+

Ako iz bilo kog razloga morate da napustite sobu pre završetka igre, Game master će vam otvoriti vrata.